keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Myymälä ilmeen ideointi

http://www.pinterest.com/?allow_nux=no

Keräsin myymälä ilmeeseeni moottoriurheiluun ja teknologiaan liittyviä aiheita, koska minua kiinnostaa tämmöiset asiat.


1. Mikä on myymälsi nimi ja mitä tuotteita se myy?: J-P vempaimet ja vekottimet Oy. Myymäläni myy luksus autoja ja uusinta uutta elektroniikkaa.

2. Mitä ovat  suunnitelmassasi siis mitä siellä sisustuksessa ainakin on sinun mielestäsi oltava, jotta saat sinne myymäläsi näköisen hengen luotua?: Haluan myymälään rennon tunnelman.

3. Mikä on kohderyhmäsi ja miten saat heidän huomionsa säilymään myylässä?: kohderyhmänä toimii varakkaat ihmiset. Varakkaasti suunniteltu myymälä.

4. Millainen valaistus, miten saat sen avulla houkuteltua asiakkaita?: Semmoinen valastus että näkee ja joihinkin kohtiin kohde valoja.

5. Millaisia kalusteita, vaatetelineitä, rekkejä yms. käytät?: Sohvia jonkin kohtaan, pari info pistettä ja pari kappaletta kauppakirjojen teko pistettä.

6. Miten huomoit värit liikkessäsi? Millaisia esillelaitto ohjeita sinun liikkessäsi on kun huomioit lattian, katon ja seinien värit? Upota esimerkkikuvia bogiisi tai laita linkkejä Pinterest taulusi kuviin. : Liikkeen värinä on vaaleat värit ja lattiana on marmori lattia, esille laittona on että autot ovat puhtaita ja elektroniikka laitteet ovat valaistu kohde valoilla. pintres

7. Millaisia opastuskylttejä myymälässäsi on ja minne ne sijoitettaa (millaisia ajatuksia niistä sinulla on, ei tarvitse esittää yksityiskohtaisia suunnitelmia)?: info pisteestä jonkin lainen kyltti, autoista kyltit esim. minkä merkkinen yms.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti